• wo
  10
  okt
  2018
  zo
  14
  okt
  2018
  Utrecht

  EVENTINFORMATIE
  Ben jij een kampeerliefhebber? Dan is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) de plek voor jou. Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken?
  Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis?
  Na je bezoek aan het event zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied.
  Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

  Ieder jaar kleden we het festijn aan naar een nieuw en verrassend thema. Dit jaar is dat Nederland! Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met 52% van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet.

  Zo zijn er ook allerlei activiteiten.

 • za
  05
  jan
  2019
  zo
  06
  jan
  2019
  Beurs van Berlage, Amsterdam

  Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

  Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst. Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

  Laat u verrassen op twee fantastische dagen waar u ook de mogelijkheid heeft uit ca. 250 ‘live presentaties’ over onbekende stukken Europa en delen van de wereld te kiezen die vaak goedkoper zijn dan u denkt! ‘Bijzonder’ betekent: opdoen van verfrissende nieuwe ervaringen!

  Kortom: heeft u een zwak voor alles wat ‘off the beaten track’ is, dan is dit de plaats voor u om u opnieuw te orienteren!


 

bol.com sport algemeen