• do
  01
  dec
  2016
  zo
  22
  jan
  2017
  de 17de-eeuwse grachtengordel van Amsterdam

  Water Colors is de vaarroute van Amsterdam Light Festival, waarbij de befaamde 17de-eeuwse grachtengordel het decor vormt voor de lichtobjecten. Deze vaarroute is geopend van 01 december 2016 tot en met 22 januari 2017 en is dan dagelijks geopend. De vaarroute wordt door verschillende reders aangeboden. De meeste beginnen bij Amsterdam Centraal station, de prijzen verschillen per rederij.
  www.wijbevisser.nl

 • do
  15
  dec
  2016
  zo
  08
  jan
  2017
  Centrum Amsterdam

  Illuminade is de wandelroute van Amsterdam Light Festival. De wandelroute is van 15 december 2016 tot en met 08 januari 2017 dagelijks geopend. Voor grote groepen is het mogelijk om een gids te boeken die je langs ruim 20 lichtkunstwerken leidt in de cultuurrijke Weesper- en Plantagebuurt.
  www.wijbevisser.nl

 • za
  07
  jan
  2017
  zo
  08
  jan
  2017
  Beurs van Berlage Damrak 243 in Amsterdam

  Het doel van deze "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit.

  Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze ‘nieuwe‘ beurs. 2016 is al de vijfde jaargang en het aanbod wordt steeds uitgebreider! Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden en vaak van de traditionele normen afwijken, zodat u echt iets nieuws kunt ontdekken.

  De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Vaak zullen dit maatreizen zijn, maar dit hoeft niet per se.

  Website
  www.wijbevisser.nl

 • do
  19
  jan
  2017
  di
  24
  jan
  2017
  10:00 - 17:00WTC Expo Leeuwarden

  Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Ontdek de wereld met Caravana!

 • za
  04
  feb
  2017
  zo
  05
  feb
  2017
  TT hall, Assen

  In februari 2016 heeft voor het eerst de “Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs” plaats gevonden in de TT Hall te Assen. Van E-bike tot tandem, van GPS gadgets tot wandelschoen en van tent tot luchtbed; voor elke kampeer- fiets en wandelliefhebber was er wat wils. We hebben totaal 149 standhouders en 5304 bezoekers mogen verwelkomen! Voor zowel de bezoekers als standhouders was dit een groot succes!

  Daarom hebben we voor 2017 alweer een nieuwe datum vast gezet in de agenda van de TT hall. De tweede editie van de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs gaat op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2017 plaats vinden.

  Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs Assen
  www.wijbevisser.nl

 • do
  09
  feb
  2017
  zo
  12
  feb
  2017
  Katendrecht, Rotterdam

  Rotterdam Photo's festival heart is located at Deliplein, Katendrecht, Rotterdam. We will occupy the square with our pop up container village full of exhibitions, workshops and other activities. In our Winter Garden, foodtrucks will provide delicious food and beverages in a cosy atmosphere with firebaskets, blankets and heartwarming music and drinks. Our neighbors at the square and in surrounding Katendrecht will also offer special activities and exhibitions during Rotterdam Photo and are recognizable by the Rotterdam Photo shutter sign; some of our neighbors will even open up their own home or artist studio. From Deliplein it's a short walk to the Nederlands Fotomuseum Rotterdam​ and Haute Photographie at Las Palmas, where there the free shuttle service of Art Rotterdam Week is located that connects the various evnents in Rotterdam.

  Opening hours

  Thursday 9th Feb 17.00 - 21.00
  Friday 10th Feb 12.00 - 21.00
  Saturday 11th Feb 11.00 - 19.00
  Sunday 12th Feb 11.00 - 19.00

 • za
  11
  feb
  2017
  di
  28
  feb
  2017
  Centrum van Venetië, Italië

  Het Carnaval van Venetië is een van de meest bijzondere carnavalsfeesten ter wereld. Een unieke kans om de sprookjeachtige sfeer van de stad nog beter te ervaren!

  Het Venetiaanse Carnaval is ook voor wie niet meeviert een feest. De mooi uitgedoste, grotendeels gemaskerde figuren zijn een lust voor het oog. Ruim twee weken lang (van 11 februari tot en met 28 februari 2017) wordt Venetië nog magischer dan anders, met naast gemaskerde feesten en partijen ook Il Volo dell'Angelo op het Piazza San Marco en de optocht van de Maria's op de zaterdag voor het officiële carnavalsfeest.

  website
  www.wijbevisser.nl

 • za
  18
  mrt
  2017
  ma
  20
  mrt
  2017
 • za
  29
  apr
  2017
  zo
  30
  apr
  2017
  Kasteel de Haar

  ONZE VISIE

  aan de basis van een evenement staat een groot idee. Simpel en gedenkwaardig. Voor Elfia dit grote idee is: "You’ll never dream alone". Samen dromen we. Samen creeren we. Voorbij de grenzen van onze verbeelding. Samen geven we expressie aan die dromen en delen we die. Want we willen allemaal graag onze dromen delen.

  ONZE GESCHIEDENIS

  Het begon allemaal in 1994. TV scriptwriter Stefan Struik had net een interview achter de rug met een mediterende kluizenaar in Baarn (NL) die klaagde over kabouters die het electriciteitsnetwerk in zijn huisje verstoorden. Een maand later botste hij letterlijk tegen een aantal trollen aan in een Noorse kledingwinkel in het Friese plaatsje Dokkum (NL). Een jaar ervoor had hij zich al verbaasd over het grote aanbod van meters hoge tuinkabouters in Polen, net over de grens met Duitsland. Het leken allemaal voortekenen van een nieuwe weg die hij een paar maanden later zou inslaan. In december 1994 opende hij met zijn zus Helena samen een kleine game- en boek winkel in Delft, genaamd Elf Fantasy Shop. Het concept bleek een gouden greep. Drie jaar later kon het duo een tweede winkel openen in Den Haag. Rond de millenium wisseling volgden nog twee andere winkel in Rotterdam en Utrecht.

  In 1995 startte Stefan ook een gratis magazine onder de naam Elf Fantasy Magazine. In 2001 werd het tijdschrift geprofessionaliseerd en ondanks dat het tijdschrift nooit winst kon realiseren, bleef het bestaan tot 2009.

  Sinds enkele jaren organiseerden Stefan en Helena in de winkels lezingen over druidisme, Tolkien en andere fantastische onderwerpen. In 2001 besloot Stefan een aantal zaken te combineren in een totaal nieuw en uniek festival concept dat daarna nog vele malen gekopieerd zou worden: de Elf Fantasy Fair. Begonnen in het historische thema park Archeon (NL), verplaatste het zich het jaar daarop naar het grootste kasteel van Nederland: kasteel de Haar (Haarzuilens). Met uitzondering van 2004 toen het event tijdelijk verhuisde naar kasteel Keukenhof in Lisse, is de Elf Fantasy Fair altijd in Haarzuilens gebleven. In 2009 startte Stefan met zijn team een tweede versie van de Elf Fantasy Fair, en wel 400 meter van de Duitse grens verwijderd in het kleine dorpje Arcen in Noord-Limburg. In januari 2013 werd de naam Elf Fantasy Fair™ vervangen door Elfia™. De voorjaars editie van Elfia wordt ook wel de 'light edition' genoemd, terwijl de herfst editie zich kenmerkt als de 'dark edition' .

  website
  www.wijbevisser.nl

 • za
  20
  mei
  2017
  zo
  21
  mei
  2017
  Event Center, Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek

  De Fotofair 2017 op het Event Center, Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek is hét foto, media en drone evenement voor alle foto- en videoliefhebbers. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha. Met educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers ann het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

  Naast vele foto demonstraties, kunnen bezoekers terecht voor lezingen workshops en masterclasses van bekende professionele fotografen. Ook kan er gefotografeerd worden in de vele gebouwde foto opstellingen. Daarnaast is natuurlijk de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen, van onze verkooppartner.

  website
  www.wijbevisser.nl

 • za
  20
  mei
  2017
  zo
  18
  jun
  2017
  Centrum van Naarden

  de volgende editie van het fotofestival, dat gehouden wordt van 20 mei tot 18 juni 2017

  website
  www.wijbevisser.nl


 

bol.com sport algemeen