• zo
  11
  mrt
  2018
  09:00Hilversum

  Tweemaal per jaar organiseren wij een Fotografica beurs in de Dudok Arena.

  Deze beurszondag treft u meer dan 290 tafels (580 meter) vol met interessante spullen op het gebied van fotografica in de ruimste zin van het woord, dus niet alleen foto- en filmcamera's, maar ook accessoires, doka artikelen, boeken en foto's, ansichtkaarten etc.
  Digitaal is ook goed vertegenwoordig, oudere modellen dSLR maar ook recentere die voor velen een goede stap voorwaarts zijn. Objectieven bij de vleet en natuurlijk de accessoires waar je nooit genoeg van hebt.

 • za
  21
  apr
  2018
  18:00Amsterdam

  Klaar om een nachtje door te halen? Voor het eerst, na 7 jaar daglicht, nodigt de UPR je uit om 's nachts de fotogenieke straten van Amsterdam te ontdekken! De nachteditie vindt plaats op 21 april.
  De UPR AMS Night-editie is een kortere versie dan het Day-editie. De race duurt 6 uur, waarin je 3 thema's ontvangt en 9 foto's moet maken (3 foto's per thema). Het concept is hetzelfde als de andere UPR-races, maar deze Night-editie begint om 18.00 uur en eindigt om 24.00 uur.
  De foto's worden beoordeeld door onze jury en de winnaars zullen worden bekendgemaakt, tentoongesteld en gehuldigd tijdens ons slotevenement in Amsterdam.
  Check de UPR website en Facebook voor meer informatie. Haal snel je kaartje en check je camera instellingen voor lange belichting, it is going to be a dark one!!

 • za
  12
  mei
  2018
  10:00Rotterdam

  Rotterdam, onze nieuwste aanwinst sinds vorig jaar is weer van de partij! Dit jaar vindt dit UPRevenement
  plaats op 12 mei.
  Vorig jaar werd de Urban Photo Race voor het eerst georganiseerd in Rotterdam. De fotografische potentie van deze stad was een
  ‘eye opener’ voor de deelnemers die de uitdaging aangingen. Meer dan 220 deelnemers deden mee, tot nu toe het recordaantal onder alle UPR in
  welke stad dan ook. Dit jaar organiseert het toegewijde team van de UPR de race hier opnieuw, met nieuwe en interessante thema's en
  onvoorspelbare routes.
  Of je het nu eerder hebt gedaan of het is je eerste keer, mis de kans niet om deel te nemen aan deze nieuwe tweede editie. Zoals gebruikelijk worden
  de schema's en thema's door het UPR team verzorgt. Het enige wat jij hoeft te doen is je camera uitrusting te pakken en scherp te stellen.
  En onthoud, het is een race!!

 • za
  26
  mei
  2018
  zo
  27
  mei
  2018
  09:30Hilvarenbeek

  Fotofair
  zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018. De voorverkoop is nu gestart. (toegangskaart in de voorverkoop € 12,50) “Bestel hier”
  Openingstijden : 09:30 tot 17:00 uur. Event Center/Fotofair terrein Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek

  Workshops & Masterclasses
  Educatieve fotoworkshops, van bekende en professionele fotografen.
  Op diverse locaties in het Event Center en verspreid over het Fotofair terrein worden, Workshops van 1 ½ uur en 2 uur gegeven.

  Educatieve Lezingen
  Spannende lezingen van professionele fotografen op de Fotofair 2018.
  Er is plaats voor 350 personen. Toegang is gratis op vertoon van uw Fotofair ticket. Duur: 30 en 45min.

  Standhouders
  Meer dan 75 standhouders/deelnemers aanwezig op de Fotofair 2018.
  Alle grote merken zijn aanwezig met de nieuwste producten. Tevens kunt u producten uitproberen en informatie krijgen over de laatste camera’s, accessoires en apparatuur. Er zijn verschillende ambassadeurs aanwezig die u voorzien van de beste tips. Kamera-express is aanwezig met exclusieve aanbiedingen voor de Fotofair.

  Fotomomenten
  Activiteiten, demonstraties en fotomomenten op de Fotofair 2018.
  Er zijn vele fotomomenten waar u zelf kunt fotograferen. Tevens worden er drone demonstraties gehouden en zijn er fotowedstrijden met mooie prijzen. Volg ook diverse educatieve workshops met fotografen en de ambassadeurs van diversen merken bij de eigen stands.

 • za
  16
  jun
  2018
  10:00Amsterdam

  De datum voor UPR Amsterdam is bekend.
  De 8e editie van deze geweldige race vind plaats op 16 juni en de kaartverkoop is begonnen.
  UPR AMS is een unieke fotomarathon in Amsterdam.
  De race duurt 12 uur waarin 6 thema's krijgt (uitgedeeld bij verschillende checkpoints) en aan het eind van de dag lever je een set van 18 foto's in (3 foto's per thema).
  De race begint om 10:00 uur en je moet voor 22:00 uur gefinisht zijn.
  Nu in zijn achtste editie blijft het vlaggenschipevenement van de Urban Photo Race Amsterdam je perspectief op alle mogelijke manieren uitdagen.
  Onthoud dat creatiiteit de sleutel is.

 • wo
  10
  okt
  2018
  zo
  14
  okt
  2018
  Utrecht

  EVENTINFORMATIE
  Ben jij een kampeerliefhebber? Dan is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) de plek voor jou. Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken?
  Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis?
  Na je bezoek aan het event zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied.
  Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

  Ieder jaar kleden we het festijn aan naar een nieuw en verrassend thema. Dit jaar is dat Nederland! Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met 52% van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet.

  Zo zijn er ook allerlei activiteiten.


 

bol.com sport algemeen