Wijbe Visser

fotografie

evenementen-kalender

 • za
  05
  jan
  2019
  zo
  06
  jan
  2019
  Beurs van Berlage, Amsterdam

  Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

  Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst. Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

  Laat u verrassen op twee fantastische dagen waar u ook de mogelijkheid heeft uit ca. 250 ‘live presentaties’ over onbekende stukken Europa en delen van de wereld te kiezen die vaak goedkoper zijn dan u denkt! ‘Bijzonder’ betekent: opdoen van verfrissende nieuwe ervaringen!

  Kortom: heeft u een zwak voor alles wat ‘off the beaten track’ is, dan is dit de plaats voor u om u opnieuw te orienteren!


 

bol.com sport algemeen

© 2021 Wijbe Visser

Thema door Anders Norén

Translate »