• za
  16
  aug
  2014
  04:00Amsterdamse bos, Amstelveen

  RidderspektakelHet Middeleeuws Ridderspektakel is een rondreizend evenement voor jong en oud met stoere ridders op paarden, spannende roofvogelshows en een compleet Middeleeuws dorp waar je kan zien hoe de ridders vroeger leefden. Met tal van activiteiten speciaal voor kinderen, maar ook voor volwassen ridders en jonkvrouwen!
  Adresgegevens Amsterdam

  Nieuwe Kalfjeslaan 23
  1182 AA Amstelveen

  LET OP: RIDDERSPEKTAKEL AMSTERDAM IS OP DE ARENA NABIJ DE AMSTERDAMSE MANEGE AAN DE NIEUWE KALFJESLAAN.

 • zo
  17
  aug
  2014
  04:00Amsterdamse bos, Amstelveen

  RidderspektakelHet Middeleeuws Ridderspektakel is een rondreizend evenement voor jong en oud met stoere ridders op paarden, spannende roofvogelshows en een compleet Middeleeuws dorp waar je kan zien hoe de ridders vroeger leefden. Met tal van activiteiten speciaal voor kinderen, maar ook voor volwassen ridders en jonkvrouwen!
  Adresgegevens Amsterdam

  Nieuwe Kalfjeslaan 23
  1182 AA Amstelveen

  LET OP: RIDDERSPEKTAKEL AMSTERDAM IS OP DE ARENA NABIJ DE AMSTERDAMSE MANEGE AAN DE NIEUWE KALFJESLAAN.

 • za
  06
  sep
  2014
  zo
  28
  sep
  2014
  Zo t/m do 8.30-1.00 Vr en za 8.30-2.00Vondelpark, Amsterdam

  poster Fototentoonstelling is ode aan het Vondelpark

  Project van fotografencollectief Lucifer toont prachtige foto van het Vondelpark op diverse locaties. Er hangen foto's aan de hekken van de Amstelveenseweg en bij de ingang op de Stadhouderskade. Daarnaast staan er foto's in de Picassoweide, in de Koeienweide en bij het Olifantenpaadje. Ook drijven er foto's in de vijvers. Teksten van Anna Enquist, Jan van Mersbergen, Maartje Wortel, Miek Zwamborn en K. Schippers zijn bij of in de buurt van de foto's te lezen. In VondelCS is een selectie van de foto's te bezichtigen naast aanvullend materiaal.
  Een plattegrond van de verschillende locaties staat op deze website. De fotografen zijn Caroline Bijl, Henri Blommers, Daniëlle Celie, Marlon Mendonça Dias, Noortje Schmit.
  plattegrond Vondelpark

 • za
  13
  sep
  2014
  Zevenhuizerplas

  Men-of-Steel De Men of Steel Run Zevenhuizerplas is een mud run door het loodzware, mulle zand met de meeste obstacles op 7 km of 14. 40 militaire obstacles van soms 8 meter hoog op de 7 km.

  Op de 14 km trotseer je 70 obstacles!
  De Men of Steel Run doet niet aan kleine obstacles….
  Nog niet tough enough?
  Je moet ook 2 x 300 meter zwemmen...
  Wat dacht je verder van een 10m hoge loodrechte klimmuur of rijden op het 4x4 parcours met RAM SPORTS Pick Up trucks?

  ARE YOU TOUGH ENOUGH? EARN IT!

 • za
  18
  okt
  2014
  Wekerom

  Duchenne Obstacle Run Unieke Obstaclerun op een unieke locatie voor een goed doel: de route ligt namelijk in een 35 hectare groot bos. De Obstalce Run wordt speciaal georganiseerd om geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne.

  Zo gaat 20 euro van elk deelnemers fee naar het onderzoek naar de ziekte van Duchenne.
  Ook levert elk shirt 8 euro op voor Duchenne.
  Zes of twaalf kilometer alleen maar door het bos!
  Naast alle gebruikelijke obstakels maken modder, bandenberg , boogschieten en een geweldig klimbos deel uit van het parcours. Natuurlijk doen we niet aan stroom in een obstakel!

 • za
  01
  nov
  2014
  zo
  11
  jan
  2015
  Rijksmuseum, Amsterdam

  RijksmuseumZeldzame foto’s van wereldberoemde fotografen zoals Jacques-Henri Lartigue, Lewis Hine, László Moholy-Nagy, Man Ray, Brassaï, W. Eugene Smith, Ed van der Elsken en William Klein zijn vanaf 1 november 2014 te zien in de tentoonstelling 'Modern Times. Fotografie in de 20ste Eeuw'. Het is de eerste grote overzichtstentoonstelling 20ste-eeuwse fotografie uit eigen collectie die het Rijksmuseum presenteert.
  Met ruim 400 foto’s laat de tentoonstelling de grote ontwikkelingen zien die de fotografie in de 20ste eeuw doormaakte: de opkomst van de journalistieke fotografie, amateurfotografie, kleurenfotografie, mode- en reclamefotografie en fotografie als kunst. Modern Times toont een breed overzicht: van zuiver documentair tot autonoom kunstzinnig. En van Eadweard Muybridge tot Viviane Sassen.
  De tentoonstelling Modern Times. Fotografie in de 20ste Eeuw en de bijbehorende publicatie Modern Times. Photography in the 20th Century zijn mogelijk gemaakt door de jarenlange sponsoring van Baker & McKenzie.

 • za
  01
  nov
  2014
  19:30Amsterdam

  Halloween ParadeDe FOX Amsterdam Halloween Parade is voor vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, onheilpredikers, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies. Dit is de grootste Halloween Parade van Nederland dwars door het centrum van de hoofdstad. Het is tevens een stoet van Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen. Verwacht een nieuwe FOX Amsterdam Halloween Parade op zaterdag 1 november 2014

  Verzamelen vanaf 19:30 uur NZ-lijn Metrostation Rokin
  Vertrek: 20:30 uur
  Aankomst: rond 22:00 uur
  De route is 3,8 km

  Deelname is gratis.

  ROUTE
  De FOX Amsterdam Halloween Parade volgt een nieuwe route sinds 2013. Vanaf Rokin via Dam (kermis!) en over de Raadhuisstraat, naar DE Halloween-straat van Amsterdam: de Rozengracht! Dat wordt een speciaal moment want daar zit het RozenTheater van Boom Chicago die een speciaal Haunted House event hebben (Nightmare on Rozengracht) en daar zitten maar liefst 3 feestwinkels ( PartyHouse, PartyBalloon en Backstage). Vervolgens gaat de stoet rechts af over de Marnixstraat, Nassaukade en door de Staatsliedenbuurt (van Limburg Stirumstraat) naar de Westergasfabriek.

 • za
  08
  nov
  2014
  za
  15
  nov
  2014
  Eindhoven

  GLOW 2014 'STAD IN BEWEGING'
  Van 8 tot en met 15 november 2014 staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Thema van de negende editie is ‘Stad in beweging’. Zo’n vijftig kunstenaars bieden met lichtinstallaties, -sculpturen, -projecties en performances de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. GLOW is gratis toegankelijk en trok vorig jaar maar liefst 520.000 bezoekers.

  We zijn continu in beweging. Te voet, op de fiets, met de auto, bus of trein. Bij elke verplaatsing verandert ons perspectief op de stad en beleven wij onze omgeving steeds op een andere manier. Zelfs als wij stilstaan, verandert de wereld om ons heen. Zo is de stad steeds in wording. Soms in rap tempo, soms zo langzaam dat we het ons niet bewust zijn. De kunstenaars van GLOW willen met lichtinstallaties, -sculpturen, -projecties en performances de toeschouwers in beweging zetten en ze een verrassend nieuwe kijk op de stad bieden. Een wandelroute door het centrum langs bekende en minder bekende plekken verbindt de lichtkunstwerken met elkaar. Het publiek wordt uitgedaagd om niet alleen te kijken, maar ook echt te zien en intens te ervaren.

  Eindhoven, Stad in Beweging
  GLOW accentueert de sterke band van Eindhoven met licht. Sinds 1870 kwam de luciferindustrie op gang en in 1891 vestigde Philips er een gloeilampenfabriek. Mede hierdoor is de stad uitgegroeid tot de huidige technologische metropool. Eindhoven is tegenwoordig meer dan ooit in beweging, gaat vooruit, groeit. Eindhoven is een broedplaats van vernieuwing op het gebied van technologie, design en kennis. Zowel creatieve innovators als slimme wetenschappers krijgen alle ruimte om grensverleggend bezig te zijn.

 • do
  27
  nov
  2014
  zo
  18
  jan
  2015
  Amsterdam

  Aankomende winter licht Amsterdam op tijdens Amsterdam Light Festival. Het is alweer de derde editie van het winterse lichtfeest voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam zal ruim vijftig dagen het sfeervolle decor zijn van het internationale festival.

  Vaar- en wandelroute
  In de stad zijn verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien van hedendaagse (internationale) kunstenaars. De vaarroute, Water Colors, neemt je mee langs de Amsterdamse grachten en de Amstel, die verlicht worden door kunstwerken. De wandelroute, Illuminade, loopt door de Amsterdamse binnenstad. Ook de rest van de stad staat in het teken van licht: er zijn tal van musea die meedoen met het festival en allerlei activiteiten voeren de bezoeker mee in de innovatie van lichtkunst.

  Het thema van het festival dit jaar, ‘A Bright City’, daagt kunstenaars uit om een ode te brengen aan het leven in de metropool om daarmee een onverwachte kijk te bieden op deze bijzondere stad!

  Data
  De derde editie van het festival is van 27 november 2014 t/m 18 januari 2015. De vaarroute, Water Colors, is van 27 november 2014 t/m 18 januari 2015 en de wandelroute, Illuminade, van 11 december 2014 t/m 4 januari 2015.

 • za
  28
  feb
  2015
  17:00La Place Utrecht central station (4th floor)

  Utrecht photowalk
  For our photo club's 14th photowalk, we are inviting you to a journey outside of Amsterdam. Come discover the beautiful city of Utrecht at night!

  Route
  An exact route of the walk will be published a week before the event takes place.

  Night photography tips
  To increase the quality of your night photography photos, we suggest making long exposure photos using a tripod and cable release/remote.

  What's a photowalk?
  See our website for more information about what to expect from this event:

  http://amsphotoclub.com/photowalks/

 • za
  04
  apr
  2015
  14:45Dam Square Monument

  Amsterdam pillow fight
  Come join us as we photograph the 'International Pillow Fight Day' in Amsterdam! A popular event taking place in many cities around the world on April 4th this year.

  Be creative
  Freeze action with fast shutter speeds, capture emotions in peoples faces as they strike their opponents and get nice wide angle shots of Amsterdam's city square covered in goose feathers.
  Meetup-logo

  Amsterdam-Photo-Club

  Secure your camera
  This might be an event were you want to keep your camera strap around your neck. You never know what will come flying your way.

  No photographer will be 100% safe 🙂

 • wo
  19
  aug
  2015
  zo
  23
  aug
  2015
  08:00Tussen IJmuiden en Amsterdam

  Sail-2010

  Van Gouden Verleden naar Gouden Toekomst

  SAIL Amsterdam 2015, het meest spraakmakende nautische evenement van het jaar! In augustus mag Amsterdam voor de 9e keer grootmasten van over de hele wereld verwelkomen. Tijdens SAIL kan er volop genoten worden van nautische erfgoed, maar ook is er plaats voor cultuur, entertainment en hospitality. - See more at: https://www.sail.nl/2015/sail-evenementenpagina#sthash.Nug5nWFq.dpuf

  Van SAIL In tot en met Farewell Parade
  Bij het startschot, als wel afsluiter van SAIL op 19 en 23 augustus kunt u in verschillende Noordzeekanaal gemeenten prachtige schepen zien langsvaren. In de Amsterdamse IJhaven bent u gedurende de hele SAIL welkom aan boord bij diverse Tall Ships. Daarnaast is genoeg te bleven voor jong en oud. SAIL biedt naast haar bijzondere nautisch erfgoed ook genoeg culturele en educatieve activiteiten.
  - See more at: https://www.sail.nl/2015/sail-evenementenpagina#sthash.Nug5nWFq.dpuf

 • do
  31
  dec
  2015
  23:59Amsterdam
 • za
  28
  mei
  2016
  zo
  19
  jun
  2016
  Vietnam
 • vr
  16
  sep
  2016
  zo
  25
  sep
  2016
  Spaarndammerbuurt, Amsterdam

  Een week voordat de Unseen-beurs op het Westergasfabriekterrein opent start de tweede editie van het Unseen Festival.

  Unseen Festival is dit jaar terug met een uitgebreid programma vol fotografie, in al haar vormen. Van Japanse fotografen en selfiecursussen tot boottochtjes en een tentoonstelling van Anton Corbijn.

  Het festival speelt zich af in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt. Tien dagen lang is deze wijk het toneel voor een vol programma met diverse tentoonstellingen en activiteiten, die op verschillende locaties te bezoeken zijn.

  De hoofdlocatie en uitvalsbasis voor Unseen Photo Festival is Museum Het Schip. Unseen zal inspelen op een thema dat aan deze bijzondere locatie raakt en bovendien zeer actueel is in de hedendaagse fotografie: het ambacht. Behalve de speciale tentoonstelling die hier wordt gepresenteerd, wordt op deze locatie ook een Masterclass Collecting Photography gegeven in samenwerking met Foam.

  Tijdens het festival presenteert Unseen de tentoonstelling TOUCHED – Craftsmanship in Photography in Museum Het Schip, samengesteld door de internationaal befaamde Nederlandse fotograaf / filmregisseur Anton Corbijn. De tentoonstelling toont bijzonder werk van twaalf internationale, veelal jonge fotografen.

  Er zijn verder op tal van andere bijzondere locaties - in de Spaarndammerbuurt én daarbuiten - exposities en evenementen te bezoeken.
  www.wijbevisser.nl

 • vr
  23
  sep
  2016
  zo
  25
  sep
  2016
  Westergasfabriek, Amsterdam

  Unseen Photo Fair vindt plaats op het Westergasfabriekterrein van 23 tot 25 september. De 53 deelnemende internationale galeries brengen op Unseen Photo Fair de meest recente ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie.

  Unseen is dé internationale fotografiebeurs volledig gericht op nieuwe fotografie. De vijfde editie van Unseen presenteert wederom een top lijst van meer dan 50 galeries met het nieuwste werk van ruim 150 kunstenaars, en een uitgebreid beursprogramma.

  De 53 deelnemende internationale galeries brengen op Unseen Photo Fair de meest recente ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie voor het voetlicht door opkomend talent en ongezien werk van gevestigde namen te tonen (zo is er o.a. werk te zien van Isaac Julien, Anton Corbijn, Antoine d’Agata en Zanele Muholi). De beurs is bovendien een belangrijke plek voor discussie, dialoog en de uitwisseling van creatieve ideeën met een gevarieerd programma vol lezingen, debatten en een boekenmarkt, waar professionals en geïnteresseerden uit de internationale fotografiewereld elkaar ontmoeten.
  www.wijbevisser.nl

 • za
  01
  okt
  2016
  every city

  “Why aren’t you doing a photo walk in my city?”

  We get this question a lot, but you’ll be happy to know we don’t actually pick the cities — every city, everywhere is invited to create a photo walk — you just need a photographer in your city to apply to lead one. So, if you search for a walk in your city and you don’t see one – it just means someone hasn’t volunteered to lead a walk there yet.

  Now, we just publicly launched yesterday, and a whole bunch of cities added photo walks yesterday and bunch more will be coming online today, so if you don’t see a walk in your city…just wait a few days and check back — there will probably be one there (especially if you live in a fairly good-sized city).

  worldwide-photowalk of
  World Wide Photowalk Almere 2016
  www.wijbevisser.nl

 • zo
  13
  nov
  2016
  Dudok Arena te Hilversum

  Op 13 november wordt er een halfjaarlijkse Fotograficabeurs georganisserd.

  Locatie voor deze beurs is de Dudok Arena te Hilversum.

  Boeken algemeen

 • do
  01
  dec
  2016
  zo
  22
  jan
  2017
  de 17de-eeuwse grachtengordel van Amsterdam

  Water Colors is de vaarroute van Amsterdam Light Festival, waarbij de befaamde 17de-eeuwse grachtengordel het decor vormt voor de lichtobjecten. Deze vaarroute is geopend van 01 december 2016 tot en met 22 januari 2017 en is dan dagelijks geopend. De vaarroute wordt door verschillende reders aangeboden. De meeste beginnen bij Amsterdam Centraal station, de prijzen verschillen per rederij.
  www.wijbevisser.nl

 • do
  15
  dec
  2016
  zo
  08
  jan
  2017
  Centrum Amsterdam

  Illuminade is de wandelroute van Amsterdam Light Festival. De wandelroute is van 15 december 2016 tot en met 08 januari 2017 dagelijks geopend. Voor grote groepen is het mogelijk om een gids te boeken die je langs ruim 20 lichtkunstwerken leidt in de cultuurrijke Weesper- en Plantagebuurt.
  www.wijbevisser.nl

 • za
  07
  jan
  2017
  zo
  08
  jan
  2017
  Beurs van Berlage Damrak 243 in Amsterdam

  Het doel van deze "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit.

  Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze ‘nieuwe‘ beurs. 2016 is al de vijfde jaargang en het aanbod wordt steeds uitgebreider! Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden en vaak van de traditionele normen afwijken, zodat u echt iets nieuws kunt ontdekken.

  De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Vaak zullen dit maatreizen zijn, maar dit hoeft niet per se.

  Website
  www.wijbevisser.nl

 • do
  19
  jan
  2017
  di
  24
  jan
  2017
  10:00 - 17:00WTC Expo Leeuwarden

  Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Ontdek de wereld met Caravana!

 • za
  04
  feb
  2017
  zo
  05
  feb
  2017
  TT hall, Assen

  In februari 2016 heeft voor het eerst de “Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs” plaats gevonden in de TT Hall te Assen. Van E-bike tot tandem, van GPS gadgets tot wandelschoen en van tent tot luchtbed; voor elke kampeer- fiets en wandelliefhebber was er wat wils. We hebben totaal 149 standhouders en 5304 bezoekers mogen verwelkomen! Voor zowel de bezoekers als standhouders was dit een groot succes!

  Daarom hebben we voor 2017 alweer een nieuwe datum vast gezet in de agenda van de TT hall. De tweede editie van de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs gaat op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2017 plaats vinden.

  Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs Assen
  www.wijbevisser.nl

 • do
  09
  feb
  2017
  zo
  12
  feb
  2017
  Katendrecht, Rotterdam

  Rotterdam Photo's festival heart is located at Deliplein, Katendrecht, Rotterdam. We will occupy the square with our pop up container village full of exhibitions, workshops and other activities. In our Winter Garden, foodtrucks will provide delicious food and beverages in a cosy atmosphere with firebaskets, blankets and heartwarming music and drinks. Our neighbors at the square and in surrounding Katendrecht will also offer special activities and exhibitions during Rotterdam Photo and are recognizable by the Rotterdam Photo shutter sign; some of our neighbors will even open up their own home or artist studio. From Deliplein it's a short walk to the Nederlands Fotomuseum Rotterdam​ and Haute Photographie at Las Palmas, where there the free shuttle service of Art Rotterdam Week is located that connects the various evnents in Rotterdam.

  Opening hours

  Thursday 9th Feb 17.00 - 21.00
  Friday 10th Feb 12.00 - 21.00
  Saturday 11th Feb 11.00 - 19.00
  Sunday 12th Feb 11.00 - 19.00

 • za
  11
  feb
  2017
  di
  28
  feb
  2017
  Centrum van Venetië, Italië

  Het Carnaval van Venetië is een van de meest bijzondere carnavalsfeesten ter wereld. Een unieke kans om de sprookjeachtige sfeer van de stad nog beter te ervaren!

  Het Venetiaanse Carnaval is ook voor wie niet meeviert een feest. De mooi uitgedoste, grotendeels gemaskerde figuren zijn een lust voor het oog. Ruim twee weken lang (van 11 februari tot en met 28 februari 2017) wordt Venetië nog magischer dan anders, met naast gemaskerde feesten en partijen ook Il Volo dell'Angelo op het Piazza San Marco en de optocht van de Maria's op de zaterdag voor het officiële carnavalsfeest.

  website
  www.wijbevisser.nl

 • za
  18
  mrt
  2017
  ma
  20
  mrt
  2017
 • za
  29
  apr
  2017
  zo
  30
  apr
  2017
  Kasteel de Haar

  ONZE VISIE

  aan de basis van een evenement staat een groot idee. Simpel en gedenkwaardig. Voor Elfia dit grote idee is: "You’ll never dream alone". Samen dromen we. Samen creeren we. Voorbij de grenzen van onze verbeelding. Samen geven we expressie aan die dromen en delen we die. Want we willen allemaal graag onze dromen delen.

  ONZE GESCHIEDENIS

  Het begon allemaal in 1994. TV scriptwriter Stefan Struik had net een interview achter de rug met een mediterende kluizenaar in Baarn (NL) die klaagde over kabouters die het electriciteitsnetwerk in zijn huisje verstoorden. Een maand later botste hij letterlijk tegen een aantal trollen aan in een Noorse kledingwinkel in het Friese plaatsje Dokkum (NL). Een jaar ervoor had hij zich al verbaasd over het grote aanbod van meters hoge tuinkabouters in Polen, net over de grens met Duitsland. Het leken allemaal voortekenen van een nieuwe weg die hij een paar maanden later zou inslaan. In december 1994 opende hij met zijn zus Helena samen een kleine game- en boek winkel in Delft, genaamd Elf Fantasy Shop. Het concept bleek een gouden greep. Drie jaar later kon het duo een tweede winkel openen in Den Haag. Rond de millenium wisseling volgden nog twee andere winkel in Rotterdam en Utrecht.

  In 1995 startte Stefan ook een gratis magazine onder de naam Elf Fantasy Magazine. In 2001 werd het tijdschrift geprofessionaliseerd en ondanks dat het tijdschrift nooit winst kon realiseren, bleef het bestaan tot 2009.

  Sinds enkele jaren organiseerden Stefan en Helena in de winkels lezingen over druidisme, Tolkien en andere fantastische onderwerpen. In 2001 besloot Stefan een aantal zaken te combineren in een totaal nieuw en uniek festival concept dat daarna nog vele malen gekopieerd zou worden: de Elf Fantasy Fair. Begonnen in het historische thema park Archeon (NL), verplaatste het zich het jaar daarop naar het grootste kasteel van Nederland: kasteel de Haar (Haarzuilens). Met uitzondering van 2004 toen het event tijdelijk verhuisde naar kasteel Keukenhof in Lisse, is de Elf Fantasy Fair altijd in Haarzuilens gebleven. In 2009 startte Stefan met zijn team een tweede versie van de Elf Fantasy Fair, en wel 400 meter van de Duitse grens verwijderd in het kleine dorpje Arcen in Noord-Limburg. In januari 2013 werd de naam Elf Fantasy Fair™ vervangen door Elfia™. De voorjaars editie van Elfia wordt ook wel de 'light edition' genoemd, terwijl de herfst editie zich kenmerkt als de 'dark edition' .

  website
  www.wijbevisser.nl

 • za
  20
  mei
  2017
  zo
  21
  mei
  2017
  Event Center, Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek

  De Fotofair 2017 op het Event Center, Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek is hét foto, media en drone evenement voor alle foto- en videoliefhebbers. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha. Met educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers ann het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

  Naast vele foto demonstraties, kunnen bezoekers terecht voor lezingen workshops en masterclasses van bekende professionele fotografen. Ook kan er gefotografeerd worden in de vele gebouwde foto opstellingen. Daarnaast is natuurlijk de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen, van onze verkooppartner.

  website
  www.wijbevisser.nl

 • za
  20
  mei
  2017
  zo
  18
  jun
  2017
  Centrum van Naarden

  de volgende editie van het fotofestival, dat gehouden wordt van 20 mei tot 18 juni 2017

  website
  www.wijbevisser.nl

 • zo
  11
  mrt
  2018
  09:00Hilversum

  Tweemaal per jaar organiseren wij een Fotografica beurs in de Dudok Arena.

  Deze beurszondag treft u meer dan 290 tafels (580 meter) vol met interessante spullen op het gebied van fotografica in de ruimste zin van het woord, dus niet alleen foto- en filmcamera's, maar ook accessoires, doka artikelen, boeken en foto's, ansichtkaarten etc.
  Digitaal is ook goed vertegenwoordig, oudere modellen dSLR maar ook recentere die voor velen een goede stap voorwaarts zijn. Objectieven bij de vleet en natuurlijk de accessoires waar je nooit genoeg van hebt.

 • za
  21
  apr
  2018
  18:00Amsterdam

  Klaar om een nachtje door te halen? Voor het eerst, na 7 jaar daglicht, nodigt de UPR je uit om 's nachts de fotogenieke straten van Amsterdam te ontdekken! De nachteditie vindt plaats op 21 april.
  De UPR AMS Night-editie is een kortere versie dan het Day-editie. De race duurt 6 uur, waarin je 3 thema's ontvangt en 9 foto's moet maken (3 foto's per thema). Het concept is hetzelfde als de andere UPR-races, maar deze Night-editie begint om 18.00 uur en eindigt om 24.00 uur.
  De foto's worden beoordeeld door onze jury en de winnaars zullen worden bekendgemaakt, tentoongesteld en gehuldigd tijdens ons slotevenement in Amsterdam.
  Check de UPR website en Facebook voor meer informatie. Haal snel je kaartje en check je camera instellingen voor lange belichting, it is going to be a dark one!!

 • za
  12
  mei
  2018
  10:00Rotterdam

  Rotterdam, onze nieuwste aanwinst sinds vorig jaar is weer van de partij! Dit jaar vindt dit UPRevenement
  plaats op 12 mei.
  Vorig jaar werd de Urban Photo Race voor het eerst georganiseerd in Rotterdam. De fotografische potentie van deze stad was een
  ‘eye opener’ voor de deelnemers die de uitdaging aangingen. Meer dan 220 deelnemers deden mee, tot nu toe het recordaantal onder alle UPR in
  welke stad dan ook. Dit jaar organiseert het toegewijde team van de UPR de race hier opnieuw, met nieuwe en interessante thema's en
  onvoorspelbare routes.
  Of je het nu eerder hebt gedaan of het is je eerste keer, mis de kans niet om deel te nemen aan deze nieuwe tweede editie. Zoals gebruikelijk worden
  de schema's en thema's door het UPR team verzorgt. Het enige wat jij hoeft te doen is je camera uitrusting te pakken en scherp te stellen.
  En onthoud, het is een race!!

 • za
  26
  mei
  2018
  zo
  27
  mei
  2018
  09:30Hilvarenbeek

  Fotofair
  zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018. De voorverkoop is nu gestart. (toegangskaart in de voorverkoop € 12,50) “Bestel hier”
  Openingstijden : 09:30 tot 17:00 uur. Event Center/Fotofair terrein Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek

  Workshops & Masterclasses
  Educatieve fotoworkshops, van bekende en professionele fotografen.
  Op diverse locaties in het Event Center en verspreid over het Fotofair terrein worden, Workshops van 1 ½ uur en 2 uur gegeven.

  Educatieve Lezingen
  Spannende lezingen van professionele fotografen op de Fotofair 2018.
  Er is plaats voor 350 personen. Toegang is gratis op vertoon van uw Fotofair ticket. Duur: 30 en 45min.

  Standhouders
  Meer dan 75 standhouders/deelnemers aanwezig op de Fotofair 2018.
  Alle grote merken zijn aanwezig met de nieuwste producten. Tevens kunt u producten uitproberen en informatie krijgen over de laatste camera’s, accessoires en apparatuur. Er zijn verschillende ambassadeurs aanwezig die u voorzien van de beste tips. Kamera-express is aanwezig met exclusieve aanbiedingen voor de Fotofair.

  Fotomomenten
  Activiteiten, demonstraties en fotomomenten op de Fotofair 2018.
  Er zijn vele fotomomenten waar u zelf kunt fotograferen. Tevens worden er drone demonstraties gehouden en zijn er fotowedstrijden met mooie prijzen. Volg ook diverse educatieve workshops met fotografen en de ambassadeurs van diversen merken bij de eigen stands.

 • za
  16
  jun
  2018
  10:00Amsterdam

  De datum voor UPR Amsterdam is bekend.
  De 8e editie van deze geweldige race vind plaats op 16 juni en de kaartverkoop is begonnen.
  UPR AMS is een unieke fotomarathon in Amsterdam.
  De race duurt 12 uur waarin 6 thema's krijgt (uitgedeeld bij verschillende checkpoints) en aan het eind van de dag lever je een set van 18 foto's in (3 foto's per thema).
  De race begint om 10:00 uur en je moet voor 22:00 uur gefinisht zijn.
  Nu in zijn achtste editie blijft het vlaggenschipevenement van de Urban Photo Race Amsterdam je perspectief op alle mogelijke manieren uitdagen.
  Onthoud dat creatiiteit de sleutel is.

 • wo
  10
  okt
  2018
  zo
  14
  okt
  2018
  Utrecht

  EVENTINFORMATIE
  Ben jij een kampeerliefhebber? Dan is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) de plek voor jou. Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken?
  Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis?
  Na je bezoek aan het event zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied.
  Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

  Ieder jaar kleden we het festijn aan naar een nieuw en verrassend thema. Dit jaar is dat Nederland! Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met 52% van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet.

  Zo zijn er ook allerlei activiteiten.

 • za
  05
  jan
  2019
  zo
  06
  jan
  2019
  Beurs van Berlage, Amsterdam

  Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

  Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst. Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

  Laat u verrassen op twee fantastische dagen waar u ook de mogelijkheid heeft uit ca. 250 ‘live presentaties’ over onbekende stukken Europa en delen van de wereld te kiezen die vaak goedkoper zijn dan u denkt! ‘Bijzonder’ betekent: opdoen van verfrissende nieuwe ervaringen!

  Kortom: heeft u een zwak voor alles wat ‘off the beaten track’ is, dan is dit de plaats voor u om u opnieuw te orienteren!


 

bol.com sport algemeen