evenementen-kalender

Mijn evenementen kalender, hier laat ik iedereen weten welke evenementen mijn interesse heeft.

 • vr
  18
  mrt
  2022
  zo
  03
  apr
  2022
  Terracottastraat, Almere
  Kersenbloesemfeest in de Regenboogbuurt, AlmereKersenbloesemfeest is van oorsprong een Japans feest. Daar pakken ze het gedegen aan, met elke dag een bloesemupdate:
  'We forecast the "Date of First Bloom" and "Date of Full Bloom". The forecast is based on the bloom timeline of the 58 official observation trees that are located across the country.
  "First bloom" means observation trees have 5 to 6 flowers that have bloomed. "Full bloom" means 80% of the observation tree flowers have bloomed. On average, tree fully blooms a week after first bloom.' Zo fijn overzichtelijk 🙂
  Het helpt Kersenbloesemfeest Almere ook: we volgen dit natuurlijk altijd en het lijkt erop dat we elk jaar opnieuw ongeveer gelijk lopen aan Tokyo.
  De Kersenbloesem kunt u vinden aan de Terracottastraat in de Regenboogbuurt in Almere-Buiten
 • za
  19
  mrt
  2022
  11-00

  landelijke opschoondagBeste supporter van schoon,

  Kunnen we weer op je rekenen?

  https://www.youtube.com  Je hebt het vast al gezien: op zaterdag 19 maart is het weer zover; de Landelijke Opschoondag. Doe jij dit jaar ook weer mee in de strijd tegen het zwerfafval in jouw buurt? Ook in Almere zetten de inwoners en de gemeente zich in voor een schone en duurzame stad en we hopen dat jij ons weer komt helpen. Door het maken van een opschoon-ommetje kun je meedoen aan het opruimen van zwerfafval in jouw wijk. Wie neem jij deze keer mee?

 • za
  26
  mrt
  2022
  20:30

  earth hourWAAROM EARTH HOUR?

  Tijdens Earth Hour doen we wereldwijd één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op aarde... Inmiddels doen miljoenen mensen in meer dan 190 landen mee! Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem én de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor onze natuur op aarde. Dankzij Earth Hour maken steeds meer consumenten, bedrijven, overheden en landen duurzame keuzes.

  Save the date! Het volgende Earth Hour is op zaterdag 26 maart 2022!

 • za
  16
  apr
  2022
  zo
  08
  mei
  2022
  Noordoostpolder

  IbiswegVan bovenaf gezien is Noordoostpolder tijdens de tulpenbloei één groot kleurrijk palet. Percelen bloeiende tulpen, frisgroene akkers en boomgaarden wisselen elkaar af. Prachtig om doorheen te fietsen, te wandelen of langs te rijden. Zoals elk jaar hebben we weer een mooie autoroute voor je uitgestippeld. Volg hiervoor de Tulpenfestivalbordjes, want de route is ieder jaar weer anders. De tulpen bloeien immers elk jaar weer op een andere plek.

  Blijf vanuit de auto genieten van de mooie tulpen en vermijd drukke plekken. Blokkeer geen weg of oprit als u ergens wilt gaan kijken. Het is niet toegestaan op de tulpenvelden in te lopen.

  Toiletgelegenheid en de mogelijkheid om food en drinks to-go te kopen:

  • Renne Streekproducten, Nagele
  • Tulpenbelevingsveld, Creil
  • Vakantiepark Eigen Wijze, Bant

  Open: iedere dag van 10.00 – 16.00 uur.

  Combineer de Van Staveren autoroute met de Tulpenfestival App en/of Bollie de Berenroute. Voor meer informatie over de Tulpenfestival App, klik hier.

  Voor meer informatie over Bollie de Berenroute, klik hier.

 • za
  23
  apr
  2022
  zo
  24
  apr
  2022
  za 09:00 - 22:00 zo 09:00 - 20:00Kasteel de Haar, Haarzuilens

  De Haar Haarzuilens Komt het zien, horen, proeven, ervaren – en… zegt het voort!
  Vol trots presenteren wij het programma van Elfia Haarzuilens. Met meerdere podia vol bands, workshops, auteurs, de kostuumparade, acts – is er te veel om op te noemen. Bewonder je helden of wordt er zelf een. Laat je verrassen, betoveren, uitdagen en prikkelen. Vervoer of laat je in vervoering brengen. Geniet van de sprankelende Elfiaanse energie.
  Maar boven alles: Droom – want op Elfia you’ll never dream alone!

  • het grootste outdoor kostuum evenement van Europa zal zich eindelijk weer openbaren bij het grootste kasteel van Nederland, kasteel De Haar
  • Twee jaar heeft het geduurd. Maar nu zal De Haar eindelijk weer het domein zijn van de magie van Elfia
  • Ooit was kasteel De Haar de locatie voor de mooiste bal masque’s van de baron en zijn familie. Nu zullen zilte zeemeerminnen, kapseizende kapers, morsige magiërs, venijnige vampieren en jolige jonkvrouwen zich meester maken van het landgoed
  • Let op: uit Covid voorzorg, in overleg met kasteel De Haar, zijn er slechts 9,000 tickets per dag beschikbaar, slechts 60% van de aantallen die verkocht werden voordat Covid uitbrak.
  • Er zijn geen weekend tickets.
  • Er zijn kinder tickets voor zowel zaterdag als zondag voor kinderen van 3 t/m 11 jaar
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
  • Openingstijden zijn van 9:00 tot 22:00 op zaterdag, en van 9:00 tot 20:00 op zondag.
  • We adviseren je om zo snel mogelijk je ticket te kopen.
  • Elfia zal bestaan uit meer dan dertig verschillende locaties; oude bekende gebieden en volstrekt nieuwe territoria
 • za
  14
  mei
  2022
  ma
  16
  mei
  2022
  09:30 - 17:00De Loods, Berencamperweg 4 – 3861 MC Nijkerk

  professionalimagingNa twee jaar van afgelasting, kan Professional Imaging Experience gelukkig eindelijk weer doorgaan en wordt gehouden op 14, 15 en 16 mei 2022 in de Loods in Nijkerk.

  Omdat Professional Imaging door de autoriteiten is bestempeld als een doorstroom-evenement, gelden er geen Corona-maatregelen. Dus geen testen, QR-code, mondkapjes of 1,5 meter afstand.

  Beeldmakers kunnen elkaar als vanouds ontmoeten om demonstraties van de nieuwste apparatuur te zien en ermee te werken, inspirerende masterclasses bij te wonen en gesprekken te voeren met topfotografen.

  Zowel de bezoekers als de importeurs en detailhandel zijn zeer enthousiast om elkaar weer op een live event te ontmoeten, merken wij uit de reacties. Op dit moment is de beursvloer voor ruim negentig procent ingevuld en daarnaast staat, in overleg met de sprekers, het complete activiteitenprogramma klaar.

 • do
  01
  dec
  2022
  zo
  22
  jan
  2023
  Amsterdam
  Amsterdam Lightfestival

  Amsterdam lightfestival 2022/2023

   

  Wist  jij dat er in heel Amsterdam lichtkunst is te vinden.

  Op deze kaart vind je een overzicht van de verschillende lichtkunstwerken in de stad.

  Heb jij een lichtkunstwerk ontdekt dat nog ontbreekt?

  Geef het aan ons door via info@amsterdamlightfestival.com, dan voegen wij hem toe.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »