Wijbe Visser

fotografie

evenementen-kalender

Evenement details:

 • vr
  16
  sep
  2016
  zo
  25
  sep
  2016

  Unseen Festival

  Spaarndammerbuurt, Amsterdam

  Een week voordat de Unseen-beurs op het Westergasfabriekterrein opent start de tweede editie van het Unseen Festival.

  Unseen Festival is dit jaar terug met een uitgebreid programma vol fotografie, in al haar vormen. Van Japanse fotografen en selfiecursussen tot boottochtjes en een tentoonstelling van Anton Corbijn.

  Het festival speelt zich af in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt. Tien dagen lang is deze wijk het toneel voor een vol programma met diverse tentoonstellingen en activiteiten, die op verschillende locaties te bezoeken zijn.

  De hoofdlocatie en uitvalsbasis voor Unseen Photo Festival is Museum Het Schip. Unseen zal inspelen op een thema dat aan deze bijzondere locatie raakt en bovendien zeer actueel is in de hedendaagse fotografie: het ambacht. Behalve de speciale tentoonstelling die hier wordt gepresenteerd, wordt op deze locatie ook een Masterclass Collecting Photography gegeven in samenwerking met Foam.

  Tijdens het festival presenteert Unseen de tentoonstelling TOUCHED – Craftsmanship in Photography in Museum Het Schip, samengesteld door de internationaal befaamde Nederlandse fotograaf / filmregisseur Anton Corbijn. De tentoonstelling toont bijzonder werk van twaalf internationale, veelal jonge fotografen.

  Er zijn verder op tal van andere bijzondere locaties - in de Spaarndammerbuurt én daarbuiten - exposities en evenementen te bezoeken.
  www.wijbevisser.nl


 

bol.com sport algemeen

© 2021 Wijbe Visser

Thema door Anders Norén

Translate »