Wijbe Visser

fotografie

evenementen-kalender

Evenement details:

 • vr
  23
  sep
  2016
  zo
  25
  sep
  2016

  Unseen Photo Fair

  Westergasfabriek, Amsterdam

  Unseen Photo Fair vindt plaats op het Westergasfabriekterrein van 23 tot 25 september. De 53 deelnemende internationale galeries brengen op Unseen Photo Fair de meest recente ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie.

  Unseen is dé internationale fotografiebeurs volledig gericht op nieuwe fotografie. De vijfde editie van Unseen presenteert wederom een top lijst van meer dan 50 galeries met het nieuwste werk van ruim 150 kunstenaars, en een uitgebreid beursprogramma.

  De 53 deelnemende internationale galeries brengen op Unseen Photo Fair de meest recente ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie voor het voetlicht door opkomend talent en ongezien werk van gevestigde namen te tonen (zo is er o.a. werk te zien van Isaac Julien, Anton Corbijn, Antoine d’Agata en Zanele Muholi). De beurs is bovendien een belangrijke plek voor discussie, dialoog en de uitwisseling van creatieve ideeën met een gevarieerd programma vol lezingen, debatten en een boekenmarkt, waar professionals en geïnteresseerden uit de internationale fotografiewereld elkaar ontmoeten.
  www.wijbevisser.nl


 

bol.com sport algemeen

© 2021 Wijbe Visser

Thema door Anders Norén

Translate »