restaurant

Vandaag gaan we met de auto een kleine Mazda naar de Zenko-ji tempel. Het is sneller gezegd dan gedaan. Na 1,5 uur kwamen we eindelijk aan op een overvolle parkeerplaats, was maar een kilometer of 2 rijden. Als we het hadden gelopen waren we in die tijd al heen en weer geweest. Uiteindelijk komen we bij de tempel. Wat een poppenkast overal stalletjes waar je kraaltjes en spiegeltjes kunt kopen. Van alles wat, als je maar betaald.
En een rij mensen ongelofelijk zoveel mensen, allemaal in de rij om even een hete ketel te aaien en op je blote kakken over een houtenvloer te lopen in de tempel, na betaling.
Dit gaan we dus niet doen dat gaat ons een hele dag kosten voor we aan de beurt zijn. Dus maar even rond gekeken en weer terug naar de parking. Met de Mazda naar een restaurant voor de lunch. Ik had onderweg een Denny’s gezien dus maar even op mijn persoonlijke GPS geprobeerd deze Denny’s terug te vinden, en dat lukte maar geen parking daar voor de Mazda.
In Japan mag je overal parkeren als je maar 3,5 meter ruimte tussen de wagen en de overkant overhoud. Lekker dus de wegen zijn zo smal dat dat dus nergens kan. Je kunt dus alleen parkeren in garages of aangelegde parkeer terreinen.
De Mazda hebben we naar de verhuur maatschappij gebracht en vandaar een klein stukje gelopen naar het restaurant. Net zo makkelijk.
Morgen vertrekken we weer en gaan dan naar Kanazawa.

Nagano, Zenko-ji tempel
Nagano, Zenko-ji tempel
Nagano, Zenko-ji tempel
Nagano, Zenko-ji tempel
beeld
restaurant
drankautomaat op straat
beeld

Door Wijbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »