Baubles - Amsterdam

Baubles op het Museumplein Na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar de Baubles Parade van SocialSofa op het Museumplein in Amsterdam. Baubles - Amsterdam De unieke mozaïeken Baubles zijn speciaal voor dit event ontworpen door jonge talenten en gerenommeerde kunstenaars als Ans Markus. Van 5 september tot 5 oktober 2014 zijn de Baubles net zoals vorig jaar te bewonderen naast de vijver voor de ingang van het Rijksmuseum.Baubles - faces
Baubles - top De Baubles Parade is een samenwerking van SocialSofa en Pantar en steunen daarmee kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen. Met deze bijdrage zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat kinderen die er alleen voor staan weer in een lieve familie kunnen opgroeien.

Ga nu naar www.baublesparade.com en koop een Bauble!

Baubles - manBaubles - huizen
Het doel van dit project is niet alleen om geld op te halen voor SOS Kinderdorpen, maar ook om meer aandacht te vestigen op de sociale werkplaatsen van SocialSofa. Kansarme jongeren blijven aan het werk dankzij de Baubles Parade. Een groot aantal jongeren werkt bij Pantar met trots en plezier mee aan Baubles - eye het mozaïeken van de ontwerpen. ‘Wij bieden jongeren gerichte stage-, werkervarings- en opleidingsplekken. Met de praktijkervaring die ze bij ons opdoen keert een groot deel van de jongeren terug naar school of stroomt door naar werk’, aldus Peter van ’t Klooster, manager bij het werk-leerbedrijf Pantar. ‘Ik verwacht dat we door komende opdrachten veel extra jongeren aan het werk kunnen helpen’.

Baubles - I AmsterdamNa deze Bauble Parade wil SocialSofa dit Baubles - kiss initiatief doorzetten naar andere steden en/ of landen. Hierdoor wordt meer werk gecreëerd voor de werkplaatsen van SocialSofa. Daarnaast zal het nog meer geld opleveren voor SOS Kinderdorpen en is het uiteraard een ideale mogelijkheid voor een grotere zichtbaarheid voor de sponsors.
Heeft u een goed idee voor een mooie locatie en kunt u ons daarmee helpen? Mail dan naar mart@

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Door Wijbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »