sneeuw

winterwonderland

slecht weer

het is best slecht weer geweest met veel sneeuw de laatste dagen. In ieder geval geen weer voor mij om op mijn knieën door het bos te gaan. Alles stond wel al klaar om erop uit te gaan maar de aanhoudende regen en nu dan met stuifsneeuw weerhoud mij ervan om op pad te gaan.
Tuurlijk is het mooi om nu in dit wonderwinterland te fotograferen, maar het moet ook wel een beetje aangenaam zijn maar ook veilig voor je zelf en je apparatuur.sneeuwschuiver
Maar ik zit niet stil hoor. Ben druk bezig om oudere foto’s uit mijn bestanden te filteren voor mijn natuur serie. Bij heel veel van deze foto’s staan geen benamingen dus die moeten er nu wel bij gevonden worden.
HorsterwoldIk kom weer foto’s tegen waar ik bepaalde herinneringen aan heb. Sommige kan ik me zo goed herinneren waar ik de foto genomen heb, echt leuk. Maar zodra de sneeuw storm is gaan liggen ga ik er weer op uit en hoop dan weer met wat moois thuis te komen. Het zal dan ook weer op dit fotoblog met jullie gedeeld worden.

Eerder verschenen pagina’s van
‘Op mijn knieën door het bos’,

Door Wijbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »