Wijbe Visser

fotografie

Op mijn knieën door het bos, sneeuw of fotobestanden

winterwonderlandhet is geen best weer geweest de laatste dagen. In ieder geval geen weer voor mij om op mijn knieën door het bos te gaan. Alles stond wel al klaar om erop uit te gaan maar de aanhoudende regen en nu dan met stuifsneeuw weerhoud mij ervan om op pad te gaan.
Tuurlijk is het mooi om nu in dit wonderwinterland te fotograferen, maar het moet ook wel een beetje aangenaam zijn maar ook veilig voor je zelf en je apparatuur.sneeuwschuiver
Maar ik zit niet stil hoor. Ben druk bezig om oudere foto’s uit mijn bestanden te filteren over mijn natuur serie. Heelveel van deze foto’s staan geen benamingen bij dus die moeten er nu wel bij gevonden worden.
HorsterwoldIk kom weer foto’s tegen waar ik bepaalde herinneringen aan heb. Sommige kan ik me zo goed herinneren waar ik de foto genomen heb, echt leuk. Buiten dat zodra de sneeuw storm is gaan liggen ga ik er weer opuit en hoop dan weer met wat moois thuis te komen, en zal het dan ook weer op dit fotoblog met jullie delen.Eerder verschenen pagina’s van
‘Op mijn knieën door het bos’ ,

 
 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Wijbe Visser

Thema door Anders Norén

Translate »