Vlag Almere

Het is al weer even geleden dat ik iets van me heb laten horen, We zijn er weer.

maar hier ben ik weer.

2020 was een ‘raar’ jaar door Corona. Je mocht de deur niet uit alleen voor het hoognodige, zoals boodschappen doen of naar de huisarts. Gelukkig viel het allemaal wel een beetje mee.

wapen van Amsterdam We zijn inmiddels verhuisd van vlag van Almere Amsterdam naar Almere-Buiten. Nu wonen we op de rand van het grote natuurpark De Oostvaardersplassen. Per 1 April 2020 mijn baan opgezegd en met vroegpensioen gegaan. De mogelijkheid was er en met beide handen aangepakt, en nog steeds geen spijt van deze beslissing.

Vanaf nu zal ik weer regelmatig berichten schrijven en de verschillende pagina’s aanvullen. Heb weer een hoop ideeën en mijn voornemens van 2021 zijn dan ook om deze te verwezenlijken.

ReizenReizen

Door Wijbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »